kujtime

Sot ka ende njerëz të gjallë që e kujtojnë Spaçinsi dhe dhjetra burgje të tjera, kampe ri-edukimi e internimi që përbënin sistemin e përndjekjes të ndërtuar nga regjimi i Enver Hoxhës. Ky projekt dhe kjo webfaqe janë një përpjekje për të filluar mbledhjen e historive të tyre.

Ish të burgosur, ish-punëtorë të minierave, ish- efevktivë të burgut, të gjithë janë të ftuar të ndajnë këtu kujtimet e tyre, foto apo materiale të tjera, duke klikuar në nënfaqen e kontaktit.

Studentët, hulumtuesit, historianët dhe kushdo ka dëshirë janë mëse të mirëpritur për të shfletuar materialet e këtushme dhe të ndjekin ecurinë e mëtejshme të projektit të Dialogjeve për Spaçin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s