Rezultatet e shqyrtimit publik

Një falenderim të përzemërt për të gjithë ata/ato që na kushtuan pak nga koha e tyre për të marrë pjesë në shqyrtimin publik për Spaçin. Rezultatet ishin shumë interesante dhe në përgjithësi në të njëjtën frymë me punën e bërë gjatë Dialogjeve për Spaçin. Më poshtë disa prej gjetjeve më interesante:

Spaç public consultation infographic_albmb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s